تکنیک های سئو از دیروز تا امروز

ساخت وبلاگ


موتورهای کاوشگر مثل گوگل از قبلی تاکنون از الگوریتم هایی سئو سایت  به کارگیری میکنند تا بتوانند اثر گذار ترین و کیفیت خوب محتوا را متناسب با نیاز کاربرانشان، به آنها معرفی کنند و همواره در حالا آپ تو دیت رسانی این الگوریتم ها به خواسته بهبود کارکرد موتورهای کاوش گر میباشند. بهینه سازی (سئو) اصطلاحی میباشد که به seo موتور جست و جو (Search Engine Optimization) اطلاق می‌گردد و در تمجید، تیم فرآیندهایی میباشد که در تحلیل محتوای وبسایت ها در حیث گرفته میگردد تا موتور کاوش بتواند محتوای ایجاد گردیده را از یک محتوای نا مربوط به فیض کاوش، تشخیص دهد، تحقیق کند و یک محتوای هر چه بیشتر موثر و کاربردی را به یوزرهاِ موتورهای کاوشگر معرفی نماید و در غایت موتور کاوش استعمال بهتر و بیشتری برای این یوزرها داشته باشد.

درین در بین بعضا از ساخت و ساز کنندگان محتوا با داشتن تخصص  در شناسایی شیوه کارکرد این الگوریتم ها، کارایی می نمایند که در ساخت محتواهای وبسایت خویش، محتوا را تماما با این الگوریتم ها همخوانی دهند تا موتورهای جستجو گر مثل گوگل، تارنما و محتوای وب سایت آنها‌را زودتر و بیشتر از دیگر وب سایت ها و محتواها به استفاده کننده معرفی نماید تا بازدید و سکو وبسایت آنان ارتقا یابد. به‌این تطبیق دادن، به کارگیری از تکنیک های بهینه سازی در ساخت محتوا گفته می گردد.

به وجود داخل شدن مضمون‌ seo
موتور‌های کاوشگر در صدر از الگوریتم‌های بسیار شالوده و ابتدایی استعمال می‌کردند و به جهت به کارگیری از الگوریتم های بی آلایش، قوی به آنالیز و تشخیص محتواهای تارنما ها نبودند. براین اساس در صدر موتورهای کاوش خیر فقط کارکشته به تشخیص کیفیت محتوا نبودند، بلکه توانمند به ادراک معنی محتوا نیز نبودند.

فقط می­توانستند با به کار گیری از لغت ها یک محتوای متنی در یک تارنما، تطبیق آنها را با کلماتی که یوزرها برای کاوش به عمل می بردند، انتخاب نمایند و بر طبق همین تطبیق، محتواها را به یوزرها معرفی می کردند.

در سال 2000، سازندگان موتورهای کاوش مبادرت به پباده سازی و تدوین اولی الگوریتم های بهینه سازی کردند. الگوریتم هایی که دارنده استاندارد هایی بودند تا به موتورهای ‌کاوش برای محاسبه محتواهای متنی در وبسایت ها، یاری نمایند برای مثال استانداردهایی که در‌این الگوریتم ها به عمل رفته بود، عبارت بودند از : کلید کلمه و واژه‌ها (keywords)، توضیحات(Description) ، تیتر‌ (Heading)، تگ‌های منحصر (Specific Tags). هریک از این ها که در الگوریتم ها مکان داده گردیده بودند، سبب ساز می­شدند که موتور‌ کاوش بتواند به صورت درست تری به نظارت محتواهای متنی تارنما ها بپردازد تا به کاربرانش حاصل مفیدتری را ارائه دهد. ولی به دلیل آنکه موتورهای ‌کاوش در آن برهه زمانی صرفا براساس این استاندارد ها محتواها را ارزیابی می کردند، دارنده ضعف های بخش اعظمی بودند. برای مثال در حالتی که در بین یک محتوای متنی در یک وب سایت، یک واژه به دفعات متعددی تایپ گردیده بود و توضیحات ورقه هم با آن هماهنگ بود، به احتمال زیاد، موتور کاوش گر فریب میخورد، این یک مثال از به کار گیری از تکنیک های seo در اوایل عمل موتورهای کاوش بود، ولی به مراد گمراه کردن موتور کاوش.

به کارگیری موتورهای کاوشگر از بهینه سازی از قبل تا امروز
همانگونه که گفتیم در صدر موتورهای کاوش کار کشته به تشخیص محتواهای وبسایت ها نبودند. به‌دنبال تکنیک هایی برای امداد به موتورهای کاوش برای آنالیز محتوا پباده سازی شد و بدین ترتیب مراحل بهینه سازی (seo موتور کاوش) پدیدآمد. در حین بازه زمانی با پیشرفت علم ها دیگری مثل یادگیری ماشین و هوش تصنعی و مصنوعی، موتورهای جستجو گر نیز بضاعت و به اصطلاح هوش بیشتری برای ادراک مضمون‌، آنالیز و بررسی محتواها به دست آوردند. همپا با باذکاوت خیس شدن موتورهای کاوش گر، نیاز آن‌ها به تکنیک های seo که مانند کمکی برای موتور کاوش کار می نمایند، معدود و کمتر میشود. در فیض امروزه با پیشرفت سریع علم ها یادگیری ماشین و هوش تصنعی و مصنوعی و… خواهیم توانست منتظر منسوخ شدن مجموع تکنیک های seo باشیم در آینده مجاورت باشیم. برای ملموس خیس شدن این پیش گویی، دو مثال از مورد ها منسوخ شدن تکنیک های بهینه سازی در زمان سپری شد دوران را بیان می‌کنیم :

کلید واژه و کلمه ها : در بالا الگوریتم های موتورهای کاوش بسیار ابتدایی بودند و پیشنهاد می‌شد که در اولِ متن، به صورت کلید کلمه و واژه­ای و تلگرافی، با تعدادی واژه و کلمه خلاصه متن را تشریح کرد تا معنی کلی متن بوسیله موتور‌ کاوش تشخیص داده گردد. با اعتنا به اینکه این الگوریتم بسیار ضعیف کار میکرد، به دلیل آنکه به غلط پرتاب کردن موتور کاوش با ارائه کلید کلمه های خطا بسیار معمولی بود، پس از مدتی الگوریتم دیگری مکان آن را گرفت که می توانست معنی کلی متن را، خیر با به کار گیری از کلید واژه و کلمه، بلکه مبنی بر نوسان لغات به فعالیت رفته در محتوا، آنالیز کند.

زیرنویس عکس ها : در بالا موتورهای کاوش گر، کارکشته به تحلیل محتوای تصویری نبودند. لذا سفارش میشد که برای تصاویر، زیرنویسی متناسب با آنان (Alt text) ارائه گردد تا توسط آن موتور کاوش محتوای تصویر را تشخیص دهد. البته با پیشرفت دانش یادگیری ماشین، امروزه دیگر زیرنویس تصویر برای ادراک محتوای آن به وسیله موتور کاوش، حق تقدم وجود ندارد، بلکه محاسبه و چک خویش تصاویر برای موتورهای کاوش با استعمال از پردازشگر های تصاویر، ممکن شده‌است.

مقالات سئو ...
ما را در سایت مقالات سئو دنبال می کنید

برچسب : سئو سایت , نویسنده : عباسی seo02 بازدید : 177 تاريخ : يکشنبه 20 مهر 1399 ساعت: 17:02