ریدایرکت چه می باشد؟

ساخت وبلاگ

سئو سایت seo سايت اگر قصد دارید صفحه‌ای از وب‌تارنما خود را تغییر و تحول آدرس دهید بدون شکً ریدایرکت روش مناسبی برای انجام این فعالیت است. یار ما باشید تا در یک نوشته‌علمی‌‌ی دیگر از محرمانه مقالات سئو، باز بینی کنیم ریدایرکت چه چیزی است؟ و چه کاربردی دارااست؟

ریدایرکت چه می باشد؟
ریدایرکت (Redirect) روشی برای انتقال کاربران از یک آدرس به آدرس جدید می باشد. در شرایطی‌که در یک واژه و کلمه بخواهیم بگوییم ریدایرکت چه می‌باشد؟ می‌اقتدار اظهار‌کرد ریدایرکت همان تغییر آدرس می باشد.

شاید برای شما پیش آمده باشد که بخواهید آدرس یک نوشته را تغییر و تحول دهید. اما بعداز تغییر‌و تحول آدرس کاربران وب‌وب سایت شما چطور می بایست به آدرس جدید دسترسی داشته باشند؟! کاربرانی که به آدرس پیشین مراجعه می نمایند با خطای ۴۰۴ و پیدا نشدن آدرس مواجه میشوند! پس راه حل چه چیزی است؟

پاسخ سوال ریدایرکت است. زمانی که شما یک آدرس را به آدرس جدیدی ریدایرکت می‌کنید کاربران و موتورهای جستجو پس از مراجعه به آدرس نخستین به طور خود کار به آدرس تازه منتقل می شوند.

ریدایرکت چه می‌باشد؟

ریدایرکت چه کاربردی داراست؟
ریدایرکت روشی می باشد که موجب می شود از فیس دادن خطای ۴۰۴ در وب‌سایت شما تا حد زیادی دوری شود و با حذف صفحات، مشکلی در سئو سایت ساخت نشود. اما این‌راه در ۳ مورد کاربرد دارااست:

۱- تغییر‌و تحول دامنه
در‌حالتی که قصد تغییر تحول دامنه‌ی وب‌وبسایت خود را دارید بهتر می باشد بعد از تهیه و تنظیم‌ی دامنه‌ جدید، آدرس دامنه‌ی فعلی را روی دامنه‌ی جدید ریدایرکت نمایید. در این‌حالت کاربران فعلی خود را هم حفظ خواهید کرد و بخشی از اعتبارات دامنه‌ی فعلی شما به دامنه‌ی جدید انتقال می‌یابد.

۲- تغییر تحول آدرس صفحه ها
چنانچه که بخواهید آدرس ورقه‌ای را تغییر دهید بهتر می باشد آدرس فعلی به صفحه‌ی تازه ریدایرکت ۳۰۱ شود.

۳- رفع محتوای تکراری
ممکن می باشد در وبسایت شما چندین صفحه با آدرس‌های گوناگون اما محتوای یکسان وجود داشته باشد. معمولاً این ایراد در صفحه های آرشیو برچسب‌هایی که کمتر مصرف شده‌اند موجود است.

برای حل این نقص‌ هم می بایست برچسب‌ها یا صفحه های تکراری حذف شده و آدرس آن‌ها کاغذ‌ اصلی ریدایرکت شود.


انواع ریدایرکت
ریدایرکت‌های زیادی مثل ۳۰۱، ۳۰۲، ۳۰۷، ۳۰۸ و … وجود دارا هستند که ما در این نوشته ی علمی به معرفی کاربردی‌ترین‌ آنها یعنی ریدایرکت ۳۰۱ و ریدایرکت ۳۰۲ می پردازیم.

۱- ریدایرکت ۳۰۱ یا دائم
انواع ریدایرکت
در صورتی قصد تغییر و تحول آدرس صفحاتی را به صورت دائم و مستمر دارید ریدایرکت ۳۰۱ مناسب‌ترین راه می باشد. زمانی که شما برای صفحه‌ای ریدایرکت را فعال می‌کنید کاربران و موتورهای جستجو را به آدرس جدید انتقال می‌دهید. این مسئله سبب ساز میشود ضمن محافظت بازدیدکنندگان برگه، به انتقال اعتبار برگه هم کمک کند.

همان گونه که می‌دانید گوگل برای هر کاغذ از تارنما شما امتیازی در حیث می گیرد. در‌حالتی که شما برگه‌ را فارغ از ریدایرکت کردن، تغییر و تحول آدرس دهید این امتیاز برای آن صفحه از بین می‌رود.
ولی در رخ استفاده از ریدایرکت ۳۰۱ بخش زیادی از اعتبار برگه منتقل خواهد شد. به این ترتیب برای صفحه های باارزش خود مسلماً از این روش به کارگیری نمائید.

۲- ریدایرکت ۳۰۲ یا موقت
در شرایطی که صفحاتی در وب سایت خود دارید که بنا به هر دلیلی به صورت موقت در دسترس نیستند از ریدایرکت ۳۰۲ به کار گیری فرمائید. این عمل سبب ساز میگردد کاربران با مراجعه به آن برگه به خطای ۴۰۴ بر نخوردند و به برگه‌ی دلخواه شما منتقل شوند.

خطای ۴۰۴ چه می‌باشد و چه طور رفع می‌گردد؟

این نوع ریدایرکت به موتورهای جستجو می‌فهماند که این برگه به صورت موقت در دسترس نیست. اما توجه نمایید که این زمانه زمان نباید طولانی شود.


Canonical چه است؟
معمولاً روش دیگری که برای انتقال صفحات پیشنهاد می شود استعمال از تگ rel=canonical است. در این طرز تگی در کدهای صفحه طولانی تر می‌گردد که به موتورهای جستجو اعلام مینماید این برگه نسخه‌ی اصلی نیست و می بایست به آدرس دیگری برای ایندکس مطالب بروند.

تفاوت این شیوه با ریدایرکت‌های گذشته این می باشد که در این طرز کاربر به برگه‌ی جدید انتقال نمی‌یابد.

درواقع کاربران می تواند هر دو صفحه را ببنید و اجباری در انتقال کاربر به آدرس تازه وجود ندارد. اما موتورهای جستجو به صفحه‌ی دارای این تگ به چشم یک محتوای فرعی نگاه مینماید که نباید ایندکس شود!

این‌راه زمانی کاربرد داراست که شما قصد دارید مشکلات محتوای تکراری (duplicate content) را حل نمایید.


نحوه انجام Redirectها
فرض فرمائید قصد داریم آدرس adminesite.com/oldpage را روی آدرس adminesite.com/newpage ریدایرکت کنیم. درین‌شرایط‌ کافیست به فایل htaccess. وب سایت خود در سرور مراجعه کنیم و کد زیر را در‌این فایل بنویسیم.

redirect 301 /OldPage /NewPage
1
redirect 301 /OldPage /NewPage
ریدایرکت ۳۰۲ هم به همین روش انجام می‌گردد. کافیست به پوشه htacess. تارنما خود مراجعه کرده و کد تحت را برای آدرس صفحه ها سایت خود بنویسید.

redirect 302 /OldPage /NewPage
1
redirect 302 /OldPage /NewPage
دقت داشته باشید که از ریدایرکت‌های زیاد و زنجیره‌ای اجتناب فرمائید. این کار اثر منفی روی سئو وب‌سایت شما می گذارد.
همراهان گرامی، برای مطالعه‌ی مطالب بیشتر از سئو به دوره‌ آموزش بدون‌پول seo رجوع نمایید.

مقالات سئو ...
ما را در سایت مقالات سئو دنبال می کنید

برچسب : سئو سایت , نویسنده : عباسی seo02 بازدید : 190 تاريخ : چهارشنبه 24 ارديبهشت 1399 ساعت: 21:14