راهنمای صفر تا صد بهینه سازی برای مبتدیان

ساخت وبلاگ
راهنمای صفر تا صد بهینه سازی برای مبتدیان
در صورتی‌که عشق و علاقه شما به یادگیری seo به حدی باشد که موجب بالاتر رفتن شما گردیده و شما‌را ترغیب به اجرا و آزمایش مفاهیم آن نماید، در این حالت میباشد که حداکثر فایده را از این مقاله اخذ خواهید کرد.
 
این راهنما به نحوی پباده سازی شده‌است که از تمام جنبه ها به seo نگاه می نماید. این جنبه ها مشتمل بر یافتن لغت ها و عباراتی (لغات کلیدی) در سوی تولید ترافیک برای تارنما شما، آیتم پسند کردن وبسایت از لحاظ موتورهای کاوش و پیوند سازی و بازاریابی برای سایت می‌گردد.
 
دنیای بهینه سازی و سئو وبسایت ها پیچیده بوده و دائما در هم اکنون تغییر و تحول میباشد، ولی شما می‌توانید به راحتی مبانی آن را شعور فرمائید. حتی داشتن مقداری داده ها در این باره میتواند تفاوت بزرگی در سود عمل تولید کند. یادگرفتن های بهینه سازی بدون پول متعددی در اینترنت همانند این ورقه وجود دارا هستند که می‌توانید از آن‌ها سود ببرید.
 
 
 
از این داده ها به کار گیری کرده و با مخلوط آنان و تمرین در بهینه سازی به مسیر خویش در منش وصال به برد ادامه دهید.
 
چه اطلاعاتی از این راهنما کسب خواهید کرد؟
آیا تا به امروز اصطلاح سلسله مراتب نیازهای مزلو را شنیده اید؟ مزلو تئوری جاری شناسیست که به حق تقدم بندی مهم ترین نیازهای آدم مانند هوا، آب و امنیت نسبت به دیگر نیازهای ثانویه وی مانند عزت نفس و وابستگی اجتماعی میپردازد. طبق این تئوری فارغ از رفع نیازهای تحت هرم، نمی اقتدار به نیازهای بالا دستی دست یافت. برای مثال عشق و علاقه سوای دسترسی به خوراک معنایی ندارد!
 
ما از این تئوری برای یادگیری بهینه سازی به کارگیری کرده و روند متفاوت آن را حق تقدم بندی کرده ایم:
 
دسترسی موتورهای کاوش به وبسایت تا آنان بتوانند محتوای تارنما را ایندکس نمایند
محتوای نیکی که به پرسش یوزرها جواب دهد
لغت ها کلیدی باصرفه گردیده ای که موجب جذب یوزرها و موتورهای کاوش شود
تجربه کاربری فوق العاده ای که دربرگیرنده سرعت بالای وب سایت، راحتی فعالیت با آن و رابط کاربری قابل قبولی باشد
محتوای ارزشمندی که پتانسیل اشتراک گذاری در شبکه‌های‌اجتماعی، کسب لینک و پیوند و نقل پیمان را داشته باشد
تیتر کاغذ، یو آر ال و توضیحاتی که موجب کسب نرخ کلیک بالاتری از نتیجه ها کاوش شود
نماد گذاری (اسکیما برند آپ) که موجب تفاوت در جور اکران وبسایت شما با سایرافراد در حاصل کاوش شود
ما قصد داریم که درین راهنما، گام به گام به توضیح ظریف این موضوعات بپردازیم.
 
نصیب اولیه: بهینه سازی چه می باشد؟
 
درین نصیب به توضیح اینکه seo چه است، چرا از اهمیت متعددی قائل میباشد و به ارائه تمام نیازهای شما در یادگیری درست مبانی seo پرداخته ایم.
 
نصیب دوم: موتورهای کاوش چه طور فعالیت می‌نمایند؟ پایش، ایندکس و درجه بندی
 
در شرایطی که موتورهای کاوش توانا به یافتن شما نباشند، مابقی شغل های شما از اهمیتی برخوردار نخواهد بود. این نصیب به شما نشان خواهد اعطا کرد که ربات های موتورهای کاوش چه‌طور به پایش وب پرداخته و محتوای تارنما شمارا چطور در ایندکس خویش ذخیره سازی مینمایند.
 
نصیب سوم: جستجوی لغات کلیدی
 
تمام همت های ما در بالا یوزرها را انگیزه میگیرد، به دلیل آن که موتورهای کاوش به‌این رویه جایزه نیکی میدهند. در‌این نصیب به شیوه یافتن کلمه ها کلیدی و شیوه هایی برای ادراک نیازهای یوزرها پرداخته ایم.
 
نصیب چهارم: بهینه سازی داخلی
 
این نصیب نسبتا سنگین خیس به حساب آورده می شود. این بخش در رابطه موضوعاتی از قبیل پباده سازی باصرفه سایت، تجربه کاربری، معماری داده ها و معرفی تمام راهکارهاییست که با تنظیمات درست آن‌ها به حداکثر اکران وبسایت در نتیجه ها کاوش نزدیک خیس خواهید شد.
 
نصیب پنجم: بهینه سازی تکنیکال
 
با پیاده سازی پباده سازی رسپانسیو وبسایت، راهبرد های ربات ها و دیگر اجزای فنی مانند اسکیما برند آپ و متا تگ ها، می‌توانید به گوگل و ربات های آن اعلام نمائید که محتوای سایت شما در رابطه چه می‌باشد. این راهکارها امداد متعددی به کسب جايگاه بهتر می‌نماید.
 
نصیب ششم: پیوند سازی و کسب اعتبار
 
بعد از انجام درست تمامی این عمل ها وقت آنست که حضور خویش در حاصل کاوش را با کسب لینک و پیوند از دیگر تارنما ها ارتقاء دهید.
 
نصیب هفتم: نظارت، حق تقدم بندی و رئیس seo
 
بخش ضروری هر استراتژی بهینه سازی اینست که بدانید چه چیزی فعالیت کرده و چه چیزی عمل نمی نماید. در فیض می بایست به اصلاح رویکردهای خویش در‌این فرآیند بپردازید.
 
چقدر از این راهنما را بایست مطالعه کنم؟
در صورتیکه شما نسبت به کسب ترافیک از نتیجه ها کاوش بسیار بدون شوخی بوده و در عین درحال حاضر با seo شناخت ندارید، توصیه میکنیم که‌این راهنما را به ترتیب از اولیه تا پایان مطالعه فرمائید. ما سعی متعددی کرده ایم که فهم مطالب این راهنما تا حد قابلیت برای شما آسوده باشد. توجه داشته باشید که یادگیری مبانی بهینه سازی، قدمی حیاتی در وصال به هدف ها وسیع شما در ناحیه فضای اینترنت میباشد.
 
با سرعتی پیش بروید که مطابق با گنجایش یادگیری شماست. قطعا منابع مختلفی که در‌این مقاله به آن اشاره میگردد را ذخیره نمایید (یا این که در مرورگر خویش بوکمارک نمایید). مطالعه این منابع به صورت اعتقاد و باور با ارزش خواهد بود.
 
آیا هیجان زده گردیده اید؟ بایدم این طور باشد. بازاریابی از روش موتورهای کاوش ناحیه جذابیست و می‌تواند در عین حالا بسیار گرم کننده باشد. در حالتی که بعد از مطالعه هر محتوا در گیر سردرگرمی شدید، اصلا ترسی به خویش رویکرد ندهید. در انتهای هر مقاله بخشی برای کامنت گذاری و پرسش های شما موجود است.
 
شما میتوانید سوال های خویش را در خورد هر قسمت از روش این فرم ها مطرح نموده و چشم به راه بمانید تا کارشناسان ما به آن جواب دهند.
 
سوالهای متداول seo
در‌این نصیب به معمول ترین پرسش های اشخاص در هنگام اولی عکس العمل با مسئله بهینه سازی جواب داده ایم.
 
1. seo چه می باشد؟
seo به معنای seo برای موتورهای جستجوست. seo فرایندی قاعده مند میباشد که موجب ارتقاء مرتبه وب سایت در نتیجه ها کاوش گوگل، بینگ و بقیه موتورهای کاوش میگردد و در فیض ترافیک بیشتری برای سایت به وجود خواهد آمد.
 
موتورهای کاوش گونه های مختلفی از محتوا را اعم از متن، تصویر و ویدیو در نتیجه ها کاوش اکران می‌دهند و هر کدام از این ها بر پایه ی ترازو رابطه با منظور استفاده کننده می‌توانند در نتیجه ها کاوش ظواهر شوند. به طور تئوری هر چه قدر سکو تارنما شما در حاصل کاوش فراتر باشد، ترافیک بیشتری برای وبسایت شما تولید خواهد شد و این موضع موجب رونق کسب و کارتان میشود.
 
2. بهینه سازی چه گونه فعالیت می‌نماید؟
بهینه سازی به کسب و امور یاری می نماید که حضور بیشتری در نتیجه ها کاوش داشته باشند. در فیض ترافیک اضافه و مشتریان بیشتری برای آن ها به وجود خواهد آمد.
 
3. آیا seo روشی رسمی به حساب آورده می شود؟
بهینه سازی اصلا غیر رسمی وجود ندارد، ولی اقداماتی که در سمت بهینه سازی کلاه سیاه میباشند موجب جریمه شدن سایت از طرف موتورهای کاوش میشود.
 
نحوه های seo کلاه سیاه در سالهای دورتر آیتم دقت بودند، البته گوگل با شناسایی آن‌ها و خوی الگوریتم هایی توانسته حاصل نتایج از این سیرتکامل شیوه ها را از نتیجه ها کاوش به دور نماید. براین اساس حتی در حالتی‌که شما تکنیک کلاه سیاهی را پیدا کردید که فعلا فیض میدهد، مطمنن باشید که در آینده بسیار نزدیک گوگل متوجه آن خواهد شد.
 
4. در چهره انجام seo، گوگل مرا جریمه می نماید؟
نه، موتورهای کاوش مانند گوگل همواره در‌پی ارائه شایسته ترین نتیجه ها به یوزرها می باشند.
 
گوگل و بقیه موتورهای کاوش از صاحبین سایت ها میخواهند که با استعمال از بهینه سازی موجب یافتن آسانتر محتوا به وسیله یوزرها شوند. البته بایست توجه داشت که درین فعالیت از مقررات آن ها می بایست تبعیت نمایید. در چهره تخطی از ضوابط، موتورهای کاوش این حق را برای خویش قائل می باشند که وبسایت شما‌را از ایندکس و نتیجه ها جستجویشان حذف نمایند.
 
به صورت خلاصه گوگل به وب سایت هایی که از طریق های صحیح بهینه سازی استعمال می نمایند، جایزه داده و صرفا تارنما هایی که از تکنیک های بهینه سازی کلاه سیاه استعمال میکنند را جریمه می‌کند.
 
5. تکنیک های seo کلاه سیاه چه است؟
تکنیک های seo کلاه سیاه نحوه هایی میباشند که همت مینمایند به صورت تصنعی و مصنوعی اینترنت سایتی را در دست‌کم دوره و کوشش به بالاترین مرتبه برسانند.
 
از گزاره این طرز ها می شود به ساخت ابزارک هایی برای درج لینک و پیوند های فراوان در صفحه ها، به کار گیری افراطی از لغت ها کلیدی و تولید PBN (کانال های وب لاگ محرمانه) با انگیزه ساخت بک پیوند اشاره نمود.
 
6. به چه شکل سایتم را بهینه سازی کنم؟
بهینه سازی تیم ای از اقدامات میباشد که از اسم دامنه تا مورد های پیچیده تری مانند ارتقاء سرعت وب سایت را مشتمل بر می‌شود. فاکتورهای متعددی وجود دارا‌هستند که بر روی سکو وب سایت تاثیر گذار می باشند و seo به معنای seo این فاکتورها برای کسب حداکثر امتیاز ممکن میباشد.
 
از گزاره این فاکتورها می شود به استعمال درست از کلمه ها کلیدی، سرعت لود تارنما، دوره حضورکاربران در تارنما، تعداد بک لینک و پیوند ها، اکران درست سایت در دستگاه های گوشی و غیره اشاره نمود.
 
7. هر از تعدادی وقت به بهینه سازی نیاز دارم؟
بهینه سازی تلاشی یک باره وجود ندارد و متخصصین seo آن را تحت عنوان یک استراتژی بازاریابی بلند زمان پیشنهاد میکنند. همان صاحبین وبسایت ها باید به صورت مداوم بر روی سایت خویش و جايگاه آن تحلیل نمایند.
 
با وجود تغییرات مداوم در وب سایت، بروزسانی های موتورهای کاوش، محتواهای منسوخ گردیده و کار دیگر رقبا، بهینه سازی نیاز به کار همیشگی داراست. با این وجود seo در اکثر زمان ها کسب و امور نسبت به دیگر طرز های بازاریابی، دارنده برگشت سرمایه بیشتری میباشد.
 
8. آیا نیاز میباشد که فردی را برای seo استخدام کنم؟
لزوما خیر، اگرچه شایسته ترین و سریع ترین راه و روش چهت نیل به سود استخدام شخص یا این که شرکتی برای برونسپاری seo میباشد. البته این فعالیت هزینه هایی را برای کسب و امور به همپا خواهد داشت. در هنگام تصمیم گیری برای صرف هزینه بر روی سرویس ها، همگی چیز به رجوع سرمایه ختم می‌گردد. در حالتی که هزینه کردن برای استخدام سئوکار میتواند از هنگامی به سپس برای شما سوداوری به همدم داشته باشد، پس مبادرت به انجام این فعالیت نمائید.
 
ولی در حالتی‌که از عهده مخارج سرویس ها seo بر نمی آیید، شیوه های جایگزین ارزان تری نیز موجود هست. یادگرفتن بهینه سازی و به کار گیری از پلاگین های seo دو تا از این شیوه ها می باشند. اما اعتنا داشته باشید که به کار گیری از پلاگین های seo نیز نیاز به دانایی وسیعی از مقوله seo دارااست.
 
9. آیا ساختار URL بر روی بهینه سازی تاثیر گذار میباشد؟
کیفیت ساختار URL بر روی seo و سکو تارنما تاثیر گذار خواهد بود. URL ها می بایست به نحوی گزینش شوند که کوتاه بوده، تلاوت آنان سهل و در یک نگاه از طرف یوزرها قابل فهم و شعور باشد. سود پژوهش ها وبسایت دارای اسم و رسم Quicksprout نشان میدهد که URL هایی با ارتفاع 35 تا 40 کاراکتر در نتیجه ها بالای کاوش سهم بیشتری دارا‌هستند.
 
10. به چه شکل بر روی seo بررسی کنم؟
گوگل آنالیتیکس دوستداشتنی ترین ابزار برای کسب آمارهای ابتدایی و آنالیز بر روی ترافیک تارنما میباشد. شایسته ترین نکته در زمینه ی این ابزار مجانی بودن آن می‌باشد.
 
یک کدام از دیگر از ابزارهای مهم برای وبمسترها، ابزارهای در اختیار گرفتن جايگاه وبسایت در نتیجه ها جستجوست. این سیرتکامل ابزارها به شما امداد مینمایند تا نموداری از تغییرات سکو یک سایت را مشاهده و حاصل نتایج از همت های seo بر روی تارنما خویش را ببینید.
 
11. گوگل آنالیتیکس چه می‌باشد؟
گوگل آنالیتیکس ابزاری درست شده بوسیله گوگل میباشد که داده های مرتبط با ترافیک تارنما را گزارش می نماید. از گزاره مهم‌ترین پارامترهای گزارش گردیده می شود به مکان جغرافیایی استفاده کننده، تعداد صفحه ها بازدید شوه و معدل عصر حضور یوزرها در وبسایت اشاره نمود.
 
12. مشاهده حاصل نتایج از بهینه سازی به چه مقدار دوره نیاز دارااست؟
فاکتور های متعددی در سکو وبسایت وجود دارا‌هستند که در بعضی از آن‌ها شما کارکشته به در اختیار گرفتن و مدیر آن‌ها نیستید. از پاراگراف فاکتورهای seo می شود به تعداد بک لینک و پیوند ها، کیفیت محتوا، بروزرسانی محتوا، عمر دامنه، ترازو رقابت در کلمه ها کلیدی و غیره اشاره نمود. بعضی از این فاکتورها کاملا قابل مدریت بوسیله شما نیستند.
 
بدین ترتیب در حالتی که با وجود تمام عملکرد ها، جايگاه تارنما شما تغییری نکرد، بهتر میباشد که شکیبایی کرده و به ایجاد محتوای بهتر در وبسایت ادامه دهید تا حاصل نتیجه ها از سعی هایتان بالاخره چشم شود.
 
13. گوگل چه طور به وبسایت اینجانب پی می برد؟
گوگل از روش ربات های خویش به تارنما شما پی می‌برد. این ربات گوگل، قابل انعطاف افزاریست که به کاوش در اینترنت پرداخته و وب سایت ها و محتواهای نو را یافته و به ایندکس گوگل بیش تر مینماید.
 
14. Robots.txt چه چیزی است؟
ربات های موتورهای کاوش در او‌لین بازدید از سایت شما در آغاز در پی پوشه robots.txt می شوند. این پوشه دربردارنده دستوراتیست که روش تعامل گوگل با اینترنت سایتتان را برای ربات ها تعریف و تمجید می نماید. اگر که در سایت شما فایل ها و مسیرهایی وجود دارا‌هستند که عشق و علاقه مند به پایش و ایندکس آنان به وسیله گوگل نیستید، میتوانید از روش دستوراتی درین فولدر ربات های گوگل را از این عمل منع نمائید.
 
15. متا تگ چه می باشد؟
متا تگ به قطعه متنی اطلاق می گردد که توضیحی برای برگه به شمار می‌روند. از میان متا تگ های دارای اسم و رسم می شود به title، description و robots اشاره نمود. متا تگ ها به ظاهر برگه مشاهده نشده و صرفا در کدهای HTML قرار می گیرند.
 
16. آیا متا تگ ها از اهمیت برخورداند؟
طبق گزارش بخش اعظمی از متخصصین seo، گوگل در سکو بندی صفحه ها متکی به متا تگ ها وجود ندارد و حتی بخش اعظمی از آن ها از لحاظ گوگل منسوخ گردیده می‌باشند. با این اکنون هنوز متا تگ ها داده ها مهمی را در رابطه ورقه به موتورهای کاوش منتقل می‌کنند. به واسطه به دست آوردن داده ها اضافه برای سایت می شود به ارتقا نرخ کلیک آن امیدوار بود. بدین ترتیب با وجود اینکه متا تگ ها غالبا به طور غیر بدون واسطه در مرتبه بندی موثرند، ولی همچنان در بهینه سازی از اهمیت برخوردارند.
 
17. نقشه وب سایت XML جیست؟
نقشه وبسایت با فرمت XML به موتورهای کاوش یاری می نمایند تا از اطلاعاتی همانند نهایی عصر بروزرسانی کاغذ با خبر گردیده و از مهم ترین صفحه های تارنما شما برای ایندکس شدن باخبر گردند. در واقع این نقشه تارنما لیستی از URL های مهم وبسایت شما به همدم داده ها دیگری میباشد.
 
18. ریدایرکت 301 چه میباشد؟
ریدایرکت 301 به معنای انتقال مستمر محتوای یک URL به URL دیگر میباشد. با ساخت ریدایرکت مطمئن خواهید شد که یوزرها شما با کلیک بر روی لینک و پیوند های سابق تارنما در هر کجای اینترنت به صفحه های نو منتقل می‌شوند.
 
 
مقالات سئو ...
ما را در سایت مقالات سئو دنبال می کنید

برچسب : سئو سايت , نویسنده : عباسی seo02 بازدید : 177 تاريخ : دوشنبه 26 اسفند 1398 ساعت: 22:41