«رتبه نویسنده» و تکنیک های وابسته به آن

ساخت وبلاگ


چندی قبل اینجانب در نوشته‌ی‌علمی ای با تیتر افشاگری های  سئو سایت  در سال 2013 در رابطه کد rel=author گفتم که‌این به معنای قابل کاوش شدن مولف در گوگل میباشد و یک کدام از فاکتورهای اساسی جايگاه بندی تارنما بوسیله گوگل به حساب آورده می شود.
چند روز قبل اینجانب در نوشته‌ی علمی ای با تیتر افشاگری های seo در سال 2013 در رابطه rel=author مطالبی ارائه کرده بودم. کد rel=author به معنای قابل کاوش شدن تالیف کننده در گوگل میباشد، و لینک و پیوند های دربردارنده این کد، یک کدام از فاکتورهای اساسی مرتبه بندی وب سایت ها بوسیله گوگل در سال 2013 به حساب آورده می شود.
19 روز بعداز آن، نقل عهد بسیار جالبی از اریک اشمیت مدیریت اجرایی گوگل، در کتاب ایشان به اسم The New Digital Age لحاظ من را به خویش جلب کرد. ایشان گفته بود: در حاصل کاوش، اطلاعاتی که به پروفایل های دارای اعتبار آنلاین لینک و پیوند داراست، سکو ای فراتر از محتواهای فاقد چنین اعتباری پیدا خواهد کرد. این فرمان منجر میشود اکثر وقت ها یوزرها به صورت طبیعی بر این داده ها برتر (دارای اعتبار) بیشتر کلیک نمایند....
آن گاه دیگر این صحبت آن میباشد که در حالتی‌که میخواهید محتواهای شما در گوگل مرتبه بالایی کسب نماید، همین شرایط کنونی درجه تالیف کننده (Author Rank) خویش را بسازید. در واقع اینجانب تاءمل میکنم که rel=author راهکاری میباشد که گوگل با مقصود «درجه بندی درست داده ها بر طبق سیگنال های اجتماعی» برپا نموده است.
اینجانب گمان نمی‌کنم که گوگل با +1، به اشتراک گذاری ها، لایک ها یا این که توییت ها به عبارتی رفتاری را داشته باشد که با «لینک و پیوند ها» داراست.
چندی قبل اینجانب مذاکره ای با Stefan Weitz یکی مدیران وب سایت جستجوی بینگ داشتم. ایشان خاطرنشان کرد بینگ علاوه بر محتواهای نو منتشر گردیده، از لایک های رخ بوک نیز برای جايگاه بندی تارنما ها به کار گیری می نماید. با اعتنا به شمار بسیار بالای یوزرها چهره بوک، شاید در وهله اولیه این مسئله قدری غریب بنماید اما به حافظه داشته باشید که بینگ از دسترسی مستقیمی به فیدهای تمام مقر داده رخ بوک - اعم از ارتباطات، لایک ها و به اشتراک گذاری های آن – برخوردار‌است.
این طریق، بسیار عمیق خیس از طرز گرداوری داده ها گوگل میباشد که در آن از «گوگل پلاس» استعمال می نماید. فکر کنید که گوگل می بایست چه مقدار در چهره بوک بچرخد تا اطلاعات دردسترس درین کانال اجتماعی را ایندکس نماید. به عقیده اینجانب درصورتی که به فرض گوگل بتواند چنین کاری نماید (گردآوری به روزرسانی های رخ بوک به طور لحظه ای، واقع‌بینانه وجود ندارد!) صورت بوک می بایست جلوی این کنجکاوی گوگل را بگیرد!
به هر حالا امروزه در کنار راه‌های رایج سکو دهی به وب سایت ها، برخورد یوزرها شبکه‌های‌اجتماعی و آنچه که به اصطلاح رویدادهای اجتماعی (Social Events) نامیده میشود نیز کاربرد دارااست.
 
مرتبه مولف را بسازید
در حال حاضر اذن دهید در رابطه «سکو تالیف کننده» بیشتر با هم حرف کنیم. برای مثال این پست مثال را با هم نظارت میکنیم.
  www.ParsCms.com

قسمت هایی که به دور آن ها را خط قرمز رنگ کشیده ام، به سادگی به وسیله گوگل آماده شده‌است. اما گوگل برای انجام چنین کاری الزاماً داده ها را به صورت آنی گردآوری نمی نماید چرا‌که روبات های گوگل می‌توانند با چرخیدن در اینترنت، این اطلاعات را از هر کجای وب که صاحبخانه میشود، به گذر زمان ایندکس نمایند.
این داده ها نشان دهنده محبوبیت و شاید هم اهمیت یک پست میباشد. فعلا می‌خواهم در رابطه داده ها دیگری که گوگل بالقوه میتواند با به کارگیری از سیگنال های اجتماعی گردآوری کرده و در گزینش «جايگاه مولف» به عمل گیرد، اشاره کنم:
 
1. سرعت میانگین نوشته ی علمی (Average Article Velocity)
سرعت برخورد های توییت، +1، به اشتراک گذاری ها، لایک ها و در یک سخن «رویدادهای اجتماعی» نسبت به یک نوشته‌علمی، در روز، در ساعت و حتی‌د‌ر دقیقه. این به عبارتی روش ای میباشد که گوگل و بینگ برای شناسایی منابع خبری به فعالیت می‌برند. این تکنیک بدان معناست که موتورهای جستجوی اینترنتی میتوانند میانگین اهمیت و محبوبیت تولیدها شما‌را بر طبق مقطع ردگیری و تثبیت نمایند.
 
2. میانگین وسعت رویدادهای اجتماعی (Average Social Event Volume)
رویدادهای اجتماعی ساخت گردیده در عکس العمل به پست شما؛ به صورت میانگین برای هر نوشته ی علمی.
 
3. وسعت رویدادهای اجتماعی در ماه (Monthly Social Event Volume)
رویدادهای اجتماعی ساخت و ساز گردیده در برخورد به پست شما؛ به صورت میانگین در ماه.
 
4. اعتبار تارنما های منتشر کننده
شاید برخی نویسندگان و اشخاصی که در مسئله های گوناگون خودکار میزنند، این سیرتکامل تصور نمایند که ای کاش می توانستند ستونی در نیویورک تایمز به دست آورند تا در آنجا مقاله بنویسند. شاید وصال به‌این آرزوی بدور و دراز بسیار مشقت بار باشد اما خوشبختانه در حال حاضر تارنما های دارای اعتبار و سرشناس اینترنتی می‌توانند به طور تقریبً به عبارتی آوازه را برای نویسندگان خویش به ارمغان آورند. گوگل می‌تواند با به کارگیری از چگالی «رویدادهای اجتماعی» که یوزرها نسبت به پست ها و مقاله‌ها اشخاص نشان میدهند، وزن فعالیت و نیز محبوبیت صاحب خانه نوشته های آنان را بسنجند.
 
5. مقایسه شما با همیاران
مقایسه رویدادهای اجتماعی که نسبت به مقاله ها شما ابراز می گردد، نسبت به دیگر نویسندگانی که برای به عبارتی وبسایت مقاله می نویسند.
 
6. کار های شما در گوگل پلاس
این عمل برای آنان راحت میباشد. گوگل می‌تواند طریق عکس العمل و تعامل اشخاص با پروفایل آنلاین شمارا رصد نماید. این عمل درباره‌ی پروفایل های شرکتی نیز درست گو میباشد.
 
خلاصه
 
لیست بالا، بخشی از گونه های سیگنال هایی میباشد که گوگل میتواند گزینه به کار گیری خویش قرار دهد. شما با کار کردن به راهکارهایی که در این مورد وجود دارااست – و به بخشی از آن‌ها در دیگر مقاله‌ها پورتال داده ورزان اشاره گردیده - میتوانید خویش را تحت عنوان یک «مولف» خوب و تارنما خویش را تحت عنوان سایتی کار کشته در طراحی وب سایت و بهینه سازی به گوگل بشناسانید و از مزایای مرتبه بالایی که این مجموعه در لیست حاصل به یوزرها ارائه می‌دهد، به خیر و خوبی برخوردار گردید.

مقالات سئو ...
ما را در سایت مقالات سئو دنبال می کنید

برچسب : سئو سایت, نویسنده : عباسی seo02 بازدید : 165 تاريخ : دوشنبه 31 شهريور 1399 ساعت: 21:03